NOT KNOWN FACTS ABOUT ماشین برقی

Not known Facts About ماشین برقی

Not known Facts About ماشین برقی

Blog Article

دلار ۸۴ هزار و ۱۰۰ تومان شد/ سکه امامی آماده صعود به کانال ۶۲ میلیون تومانی

صنعت خودرو با سرعتی بالا در حال برقی شدن است و با ادامه روند کنونی و فروش ماشین برقی توسط شرکت‌ها و خرید خودرو الکتریکی از سمت مردم عادی، عرصه بر مدل‌های بنزینی و دیزلی تنگ‌تر و تنگ‌تر می‌شود. یک خودروی برقی مزایا و معایب خاص خود را دارد و نمی‌توان آن را صد در صد پاک دانست. با پیشرفت تکنولوژی، معایب این نوع خودروها به تدریج در حال برطرف شدن است و روزی خواهد رسید که انواع مختلف خودروی برقی در سرتاسر جهان فراگیر خواهند شد.

اولین خودروی برقی در مقیاس تجاری، در سال ۱۸۹۰ میلادی توسط یک شیمیدان اسکاتلندی‌تبار ساکن آمریکا به نام ویلیام موریسون، ساخته شد. این خودروی ۴ اسب بخاری قادر به حمل ۶ نفر و حرکت با سرعت ۲۳ کیلومتر بر ساعت بود.

دنا پلاس هیبرید استاندارد یورو ۵ را پاس می‌کند. این خودرو دارای موتور بنزینی یک لیتری ۳ سیلندر است که حدود ۷۰ اسب بخار قدرت دارد.

از سویی مرکز تعادل پایین‌تر و وزن ماشین برقی چیه بیشتر خودروها در بخش پایین بدنه نیز سبب شده تا رانندگی با این خودروها راحت‌تر باشد.

به نظر بنده عرضه ی خودروی تمام برقی بار اضافی روی شبکه برق ایجاد میکنه.

داستان خودروهای برقی ایرانی از سال ۱۳۸۱ شروع شد. از آن زمان تاکنون شرکت‌های خصوصی و دولتی ایرانی نمونه‌های اولیه و آزمایشی مختلفی از خودرو برقی تولید کرده‌اند، اما به دلیل ضعف دانش فنی و همین طور نبود زیرساخت‌ها امکان تولید انبوه و فروش تجاری آنها فراهم نبوده است. اما با آزادسازی واردات خودرو از سال ۱۴۰۱ و افزایش مصرف بنزین، دولت به این فکر افتاده تا تولید و عرضه خودروهای برقی ایرانی را به صورت جدی‌تر اجرا کند.

پاسخ سید علی میرحسینی on ۲۸ مهر ۱۴۰۳ at ۰۴:۵۷ سلام نظرات بدون کارشناسی و الکی رو خوندم

مدل های دیگر از باتری‌ های مورد استفاده در خودروی های برقی عبارتند از

این سطح از سرعت متوسطی برخوردار است و در آن از طریق برق ۲۴۰ ولت خانگی، خودرو شارژ می‌شود.

پاسخ شاه حسینی گفته: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ در ۳:۱۷ ب٫ظ سلام ماشین لباسشویی من سامسونگ جدیدا وقتی آب داخلش میشه خیلی پر میشه و مقداری آب سرریز میکنه علتش چی میتونه باشه

در همین راستا و در مطلب پیش رو، قصد داریم به معرفی نقاط قوت و ضعف ماشین های الکتریکی بپردازیم.

نکته اینکه عمر مفید باطری لیتیومی ۱۰ تا ۱۲ سال هست و هرسال ۱۰ درصد افت داره.

خودروهای برقی ایرانی سابقه‌ای ۲۰ ساله دارند. اولین ماشین الکتریکی که توسط ایرانی‌ها تولید شد، آریانا نام داشت. بعد از آن خودروهای برقی ایرانی دیگر در مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و همچنین توسط شرکت‌های خصوصی ساخته شد.

Report this page